LK lasikaide

LK-lasikaiteet-portaat

Lasikaidejärjestelmät soveltuvat erinomaisesti terassille sekä sisätiloihin. Lasit ja oikein valittu käsijohde kestävät hyvin sään vaihteluja.

Terassilasitus

Lasiterassit ja Lasikatot

Lasiterassilla luot ylellisen lisätilan, jossa voit rentoutua kiireen keskellä tai viettää kesän juhlat ilman säävarausta.

Lasikaide rst

RST-Lasikaiteet

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet ovat pitkäikäisiä, huoltovapaita ja näyttäviä.

IMG_0206 2

LP-Lasikaiteet

Pyöristetty kaiteen alumiininen käsijohde runkotolppien päällä on erittäin tukeva. Kaide voidaan kiinnittää taso- ja otsapintaan niin, että lasitus on pystytolppien sisä- tai ulkopuolella. LP-kaide on lujuuslaskettu lasikaide, jolla on suoritusarvot. Kaiteen käsijohteen päälle voidaan asentaa helposti myös liukulasitukset tai parvekelasitukset.

IMG_0059

Sisustuslasit

Toimitamme lasialan mittatilaustuotteita mittatilaustyönä. Vaihtoehtoja eri lasituotteissa on useita, myös värien suhteen, joten jokaiselle löytyy itselle sopiva tyyli. Kaidelasit, saunalasiseinät, lasiovet, suihkulasit ja monia muita lasituksiin liittyviä tuotteita. Saat myös asennukset meiltä.

Kierreportaat

Portaat

Portaat ovat kauniin kiinteistön viimeinen silaus ja ne toimivat myös tärkeinä turvallisuuselementteinä. Toimitamme erilaiset porrasratkaisut sisä- ja ulkotiloihin asiakkaan toiveiden mukaisesti.