Laadukas ja viimeistelty lasikaide rautatolpilla. Kaide soveltuu niin ulko-, kuin sisäkäyttöönkin ja se maalataan pulverimaalilla halutulla sävyllä (RAL classic -värikartta).

Ulkokäyttöön metalliosat upotetaan kuumasinkkialtaaseen, joka takaa raudalle täydellisen korroosiosuojan. Sisätiloissa ei käytetä sinkkiä (poikkeuksena kosteat tilat).

Kaiteen korkeus ja mitoitus tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Lasina käytetään useimmiten 4+4 laminoitua turvalasia. Kaide voidaan kiinnittää tason päälle tai rakenteen kylkeen. Lisäksi terassille kiinnitettäessä käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnityspultteja.

Laadukas ja viimeistelty lasikaide maalatuilla rautatolpilla. Kaide soveltuun niin ulko- kuin sisäkäyttöön, ja se voidaan halutessa pulverimaalata halutulla sävyllä (RAL classic -värikartta). Kaiteen korkeus ja mitoitus tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Lasina käytetään useimmiten 4+4 laminoitua turvalasia. Kaide voidaan kiinnittää tason päälle tai rakenteen kylkeen.