Balcony-pro Oy -lasikaidejärjestelmät soveltuvat erinomaisesti terassille. Lasikaidekokonaisuutemme eivät sisällä ruostuvia komponentteja, joten järjestelmät ovat ruostumattomia. Lasit ja oikein valittu kaidejärjestelmä kestävät hyvin sään vaihteluita.

Lisäksi terrassille kiinnitettäessä käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnitystarvikkeitä.

Kaiderakenteemme ovat turvallisuuden ja käytännöllisyyden lisäksi muotoilultaan tyylikkäitä ja ainutlaatuisia. Mallistostamme löytyy erilaisia vaihdoehtoja makuun ja tarpeeseen sopivia ratkaisuja.

Kaiteiden valmistajana toteutamme hankkeita sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Tarjoamme asiakkaillemme täyden palvelun ratkaisuja: käynnin kohteessa, mittojen oton, kaiteiden valmistuksen, asennuksen sekä ammattitaitoisen opastuksen. Olemme tavoitettavissa mihin vuorokauden aikaan tahansa ja joustavien työaikojen ansiosta toteutamme tilaukset aina sovitussa aikataulussa.

Laadukas ja viimeistelty lasikaide ruostumattomasta teräksestä. Kaide soveltuun niin ulko- kuin sisäkäyttöön ja se voidaan halutessa pulverimaalata halutulla sävyllä (RAL classic -värikartta). Kaiteen korkeus ja mitoitus tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Lasina käytetään useimmiten 4+4 laminoitua turvalasia. Tolppa ruostumaton neliöputki 60x30x2mm, käsijohde 60x30x2mm. Kaide voidaan kiinnittää tason päälle tai rakenteen kylkeen.