Kääntyvä terassilasitus on sivuuntaittuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Kääntyvä terassilasitus muuttaa terassisi lasiterassiksi!

Järjestelmän alakisko on erittäin matala, ja sillä voidaan tehdä jopa 2850 mm korkeita CE-merkittyjä pystypuitteettomia terassilasituksia. Järjestelmä tarjoaa sinulle esteettömän näkymän takapihalle tai terassille. Esteettömyyden lisäksi järjestelmä on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä tuote. Järjestelmän varsinainen paino kohdistuu yläprofiiliin, jonka takia lasitukset voidaan varustaa neljällä kuulalaakeroidulla pyörällä. Tarvittaessa ensimmäinen kääntyvä terassilasitus voi olla jopa 900 mm leveä, ja siihen on saatavilla lukittava ovenkahva.

Lasituksen turvallisuus

Järjestelmän lasina käytetään aina 6 mm, 8 mm tai tarpeen vaatiessa 10 mm:n paksuista karkaistua turvalasia. Lasin paksuuden määrittelyssä vaikuttaa oleellisesti lasituksen kokonaiskorkeus ja ympäristön olosuhteet. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoutuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi lasinsirpaleiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Lasituksen turvallisuus

Järjestelmän lasina käytetään aina 6mm, 8 mm tai tarpeen vaatiessa 10mm:n paksuista karkaistua turvalasia. Lasin paksuuden määrittelyssä vaikuttaa oleellisesti lasituksen kokonaiskorkeus ja ympäristön olosuhteet. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoutuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi lasinsirpaleiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.