Toteutamme asiakkaan lasiseinät saunan ja pesuhuoneen väliin heidän vaatimustensa ja mittojen mukaan. Lasi on yleensä 8 mm:n paksuista karkaistua turvalasia kestäen kiukaan aiheuttaman lämmön ja täyttäen turvalasivaatimukset. Lasiratkaisut ovat ns. karmittomia, jolloin saadaan enemmän avaruutta kylpyhuoneesta saunatilaan ja oviaukon leveys suurenee.

Yleisimmät lasien värivaihtoehdot ovat kirkas, savunharmaa ja pronssi.

Kiinteiden lasien kiinnitykseen löytyvät erilaiset alumiini- tai puulistat tai RST-kiinnikkeet. Lattiasta lähtevä kiinteä lasi voidaan kiinnittää lattiaa kohti myös lasinkannattimella, jolloin lasin ja lattian väliin jää rako esim ilmanvaihdolle tai veden kaadolle kaivoa kohti.

Ovien kiinnitys on yleensä keskittyvillä saranoilla, joka mahdollistaa oven avaamisen molempiin suuntiin.

Vedinvaihtoja on monia: puunuppivedin, kiiltokromatut vetimet tai yksilölliset vetimet.

Saunan lasit ovat 8 mm:n paksuisia karkaisulaseja. Karkaistun turvalasin kestävyys iskuja, taivutusta ja lämmönvaihteluja vastaan on moninkertainen tavalliseen lasiin verrattuna. Jos lasi kuitenkin särkyy, karkaistun turvalasin rikkoutuessa lasi murenee pieniksi murusuksi vähentäen riskiä loukkaantua. Karkaistuun turvalasiin on saatavilla erilaisia lasin käsittelytapoja kuten lasin reunojen hionta, aukkojen poraus ja leikkaaminen. Kaikki toteutetaan asiakkaan haluamien mittojen mukaan.