Puuportaat

Puuportaat

Haluatko kotiisi modernit ja laadukkaat portaat, valmistus mittatilaustyönä makuusi mukana.Olemme suunnitellut tolpattoman lasikaiteen myös puuportaisiin, mikä on tänä päivän trendi, koska portaat on sisustuksen tärkeä osa, ja puuportaat on myös hinnalta edullisempi vaihtoehto.

 

Portaat teräsrungolla Siro soft

Metalliportaat

Portaat ovat kauniin kiinteistön viimeinen silaus ja ne toimivat myös tärkeinä turvallisuuselementteinä. Toimitamme erilaiset porrasratkaisut sisä- ja ulkotiloihin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pystymme yhdistämään myös erikoismateriaaleja, jalopuuta, lasia ja takorautaa luoden niistä yhdessä todella näyttäviä kokonaisuuksia. Suunnittelussa huomioimme F2 turvamääräykset.

Portaat SP200 tolpaton lasikaide

Portaat SP-200

Vaikka portaiden runkorakenne muodostuu aina kahdesta sivulla kulkevasta reisipalkista ja askelmista, ulkoasua voidaan muokata monella eri tavalla. Kaksi suurinta elementtiä, joita varioimalla portaita muunnellaan ovat porras- ja askelmarunkojen väri sekä askelmien pinnoite. Niillä vaikutetaan kokonaisuuden kontrastieroihin ja sulautumiseen kohteen ympäristöön.