LK- Lasikaiteet harmaa lasi

Lasikaide LK-110-111-112

LK-110 -järjestelmät ovat lasikaiderakentamisen edelläkävijöitä. Suunnittelemamme lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja on hinnaltaan kilpailukykyinen. Lasikaideprofiilimme valmistetaan alumiinista pursotustekniikalla. Siksi lopputulos on erittäin siisti, ja tyylikäs kokonaisuus on loppuun saakka mietitty. Profiilit voidaan maalata RAL-Classic-sävyihin.

LK lasikaide

Lasikaide LK-60-63

LK-63 -järjestelmät ovat tarkoitettu julkiseen sektoriin, ja ovat lasikaiderakentamisen edelläkävijöitä. Suunnittelemamme lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja on hinnaltaan kilpailukykyinen. Lasikaideprofiilimme valmistetaan alumiinista pursotustekniikalla. Siksi lopputulos on erittäin siisti, ja tyylikäs kokonaisuus on loppuun saakka mietitty. Profiilit voidaan maalata RAL-Classic-sävyihin.

Portaat SP200

Portaat SP-200

Vaikka portaiden runkorakenne muodostuu aina kahdesta sivulla kulkevasta reisipalkista ja askelmista, ulkoasua voidaan muokata monella eri tavalla. Kaksi suurinta elementtiä, joita varioimalla portaita muunnellaan ovat porras- ja askelmarunkojen väri sekä askelmien pinnoite. Niillä vaikutetaan kokonaisuuden kontrastieroihin ja sulautumiseen kohteen ympäristöön.