SP200 on alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä. Järjestelmä on alun perin kehitetty työkaluksi arkkitehdeille ja rakennusliikkeille, jotta julkisten- ja yksityisten kohteiden porrasratkaisut saadaan toteutettua tyylikkäästi ja vaivattomasti SP200 on kasvattanut suosiotaan myös yksityistenrakentajien keskuudessa järjestelmän tyylikkyyden ja asentamisen vaivattomuuden ansiosta. Toimitamme portaitamme myös suoraan yksityisiin kohteisiin.

Portaiden hinta koostuu monesta eri tekijästä.

Näitä tekijöitä ovat seuraavat:

  • Portaiden leveys
  • Portaiden askelmamäärä
  • Tarvitaanko lepotasanne?
  • Maalataanko porrasosat?
  • Lasikaiteen korkeus
  • Tarvitaanko lasit vain yhdelle puolelle portaita?
  • Käsijohdemalli

Julkisen puolen rakentamisessa liikutaan erilaisissa kuormituksissa ja rakenteissa, nämä portaat hinnoitellaan aina projektikohtaisesti.

Lähetä meille tarjouspyyntö viereisellä yhteydenottolomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä! Portaiden valmistamisessa asentajan haasteet on otettu huomioon. Kaikki tarkkuutta tai erikoistyökaluja vaativat vaiheet tehdään tehtaalla tuotantotiloissa. Työmaalle on jätetty vain pakollinen: tehdasvalmisteisten osien yhteen pulttaaminen ja lasien asennus.
Tuotteen kaikki osat ovat tehty alumiinista pursottamalla. Tämä takaa osien korkean laadun ja liitossaumojen siisteyden. Portaan reisilankuissa on varaus pystytolpattomalle lasikaiteelle, mikä mahdollistaa lasikaiteiden käytön molemmilla puolilla tai vain toisella puolella portaikkoa.

Kaidemääräykset täyttävissä kaiteissa, jotka toteutetaan LK60- ja LK63-profiileillamme, käytetään karkaistua ja laminoitua lasia. Mikäli lasikaidetta halutaan käyttää toimistojen tai vastaavien tilojen jakoseinänä, LK60-profiiliin voidaan asentaa esim. 10-12 mm karkaistua lasia.

Kaidemääräykset täyttävissä kaiteissa LK60-profiilin lasin paksuus on 12,76–19,52 mm. LK63-profiilissa lasin paksuus on 16,76–21,52 mm.

LKA1-profiili soveltuu yksityisiin ja kevyen kuormituksen tiloihin.

LKA2-profiili on suunniteltu kovempiin kuormitustilanteisiin, kuten julkisiin tiloihin.

Profiilit Lasin paksuus
min-max
Korkeus Myötöraja
1m viivakuormalle
LK60 12,76-19,52mm 1200mm 310 kg
LK63 16,76-21,52mm 1200mm 500 kg